Oxfam Novib Trailwalker

Eastpak-team loopt ook in 2014 Oxfam Novib Trailwalker

Eastpak heeft voor de tweede keer de handschoen opgenomen en een team ingeschreven om deel te nemen aan de grootste teamuitdaging ter wereld, de Oxfam Novib Trailwalker. De Oxfam Novib Trailwalker is een wandeltocht voor viertallen van liefst 100 kilometer, die op zaterdag 5 en zondag 6 juni 2010 binnen een tijdsbestek van 30 uur zal worden gelopen over goeddeels onverharde paden op de Veluwe.
Andy Cave op NKBV Bergsportdag .

Op zondag 14 maart 2014 organiseert de Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV) voor de 13de keer de NKBV-Bergsportdag, zoals de laatste jaren gebruikelijk in Nieuwegein. De NKBV verwacht enkele duizenden bezoekers die zich in de beurshallen en bij de lezingen en workshops ori�nteren op klim- en wandelgebieden, nieuwe materialen en technieken. Sponsor Eastpak zorgt voor de hoofdattractie van de dag en heeft de beroemde Engelse extreme klimmer Andy Cave, lid van het Eastpak testteam, vastgelegd om een lezing te verzorgen. (06-10-2009)
Eastpak winterrugzakken 2010

Er bestaan een heleboel prachtige winterse sneeuwsporten, waarvoor de enthousiaste beoefenaar meestal een grote hoeveelheid materiaal en kleding met zich moet meedragen. Dit moet veilig en stabiel en toch gemakkelijk bereikbaar, ook onder vaak barre weersomstandigheden. Het ontwerpteam van Eastpak -dat gezamenlijk meer dan 100 winters wereldwijde ervaring heeft in vele alpiene spelvormen- heeft een collectie winterrugzakken die aan deze uitgangspunten voldoet ontworpen voor een viertal eindgebruikers: toerskiër/winterklimmers, free ride-skiërs, wedstrijdtoerskiër en sneeuwschoenlopers. (16-09-2009)
Eastpak start fotowedstrijd

Regelmatig ontvangen wij testimonials of foto’s van tevreden gebruikers van onze Eastpak rugzakken. Vanaf nu willen we daar graag iets tegenover stellen en zijn we een fotowedstrijd gestart. Doe mee en maak kans op een splinternieuwe winter rugzak!
Eastpak voltooit Oxfam Novib Trailwalker

Eastpak Benelux heeft met succes deelgenomen aan de Oxfam Novib Trailwalker 2009, welke op 20 en 21 juni 2009 plaats vond op de Veluwe. Na 28 uur werd de finish in Ede bereikt. Moe, voldaan en met een paar blaren. (22-06-2009)
Eastpak Testteamlid Andy Perkins geeft lezing op NKBV-Kaderdag 2009

Op 27 september 2014 organiseert de NKBV weer de jaarlijkse Kaderdag voor sporttechnisch- en bestuurlijk kader in Ayers Rock in Zoetermeer. Eastpak is de officiële kledingleverancier van het NKBV-kader en heeft voor dit evenement de bekende Engelse berggids en extreem klimmer Andy Perkins, die in Chamonix woont en werkt en een vooraanstaand lid is van het Eastpak Testteam, bereid gevonden een informatieve lezing te geven.

De Battle of the SACs (BotS) is een 20-uurs nonstop adventure race voor alpinisten en klimmers, die lid zijn van een Studenten Alpen Club (SAC). In teams van vier personen wordt de strijd al hardlopend, mountainbikend, klimmend, varend en -minstens net zo belangrijk- nadenkend uitgevochten. Omdat het team van de Utrechtse Studenten Alpen Club (USAC) in 2014 heeft gewonnen, heeft de 80-jarige USAC de eer om de 6e editie van de BotS te mogen organiseren.Eastpak is wederom hoofdsponsor en levert het prijzenpakket.
Toeractief: heupband AirZone meest gewaardeerd

In een uitgebreide test van dagrugzakken in het ANWB-blad Toeractief van juni 2009 komt de heupband van de geteste Eastpak AirZone 25 er met een waardering van 5 uit 5 het beste vanaf. Ook voor het rugpand en het hoofdvak was er de hoogst behaalde score, waarmee de AirZone 25 wederom erkenning kreeg als echte ‘Alledagsvriend’ die ‘de last prettig over de rug verdeelt en goed op de heupen draagt’.

Eastpak hoofdsponsor NSAC-evenementen

De Nederlandse Studenten Alpen Club (het overkoepelend orgaan van de dertien studentenalpenclubs die je in alle universiteitssteden tegenkomt, gewoonlijk afgekort tot NSAC) gaat weer met Eastpak Nederland in zee, of liever, de bergen in! Onlangs werd voor een periode van 3 jaar, tot medio 2012 een contract afgesloten waarin Eastpak zich opnieuw aan de gezamenlijke studentenclubs verbindt als hoofdsponsor van hun belangrijke evenementen. (17-06-2009)
AirZone ook in Engeland \’Best in Test\’

Walk magazine (het grootste Engelse Outdoortijdschrift met meer dan 100.0000 abonnees) testte in de zomer van 2009 een groot aantal dagrugzakken met een inhoud rond de 35 liter. De Eastpak Airzone modellen waren met een score van 4,5 van de maximaal haalbare 5 de ‘Best in Test’. Deze hoge ogen waren het gevolg van het prima ventilerend AirZonerugpand, de opengewerkte schouderbanden en de ventilerende heupband en de handige features. De redactie van Walk kon geen zwakke punten vinden. (08-06-2009)
Grote Eastpak-tokkel op Bever Info- en Doedagen Hoofddorp

Op de goedbezochte Bever Info- en Doedagen, die op 18 en 19 april 2014 in het Haarlemmermeerbos in Hoofddorp werden georganiseerd, werd door de vertegenwoordigers van Eastpak vanzelfsprekend aan alle ge�nteresseerde bezoekers informatie en deskundig advies gegeven over rugzakken. Maar er was ook veel te doen! Vooral de jeugd genoot van de grote tokkelbaan, die TEAM weer voor Eastpak had gebouwd. Ruim 600 afdalingen werden geteld, waarvoor de kleine durfals beloond werden met een heuse Eastpak Survival Run medaille! Ook werd er een quiz georganiseerd met vragen waarvan de antwoorden op www.rugzak.nl zijn te vinden. Antwoorden kunnen per e-mail, maar ook via het contactformulier op de site worden ingeleverd. De deelnemers hebben de kans om een mooie Eastpak Ace 20 dagrugzak te winnen. (21-04-2009)
Eastpak weer hoofdsponsor NSK Sportklimmen

Ook in 2014 is Eastpak weer hoofdsponsor van de Eastpak Nederlandse Studentenkampioenschappen Sportklimmen, die dit jaar op 16 en 17 mei in klimhal Neoliet in Heerlen worden gehouden.
NKBV-Bergsportdag groot succes

Op 15 maart 2014 was Eastpak weer aanwezig op de drukbezochte NKBV-Bergsportdag in Nieuwegein. Honderden enthousiaste bergsporters brachten de Eastpak-tent een bezoek en werden door het verkoopteam op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van klimrugzakken en klimaccessoires.
Nieuwe reisrugzakken in de winkel

De nieuwe reisrugzakken van Eastpak zijn sinds februari verkrijgbaar bij onze dealers. De nieuwe modellen travelpacks zijn uiteraard ook op deze site te zien zijn, maar je kunt ook de advertentie van de Travel Trekker Pro bekijken.
Eastpak neemt deel aan Oxfam Novib Trailwalker

Eastpak Benelux zal met een team deelnemen aan de Oxfam Novib Trailwalker 2009, welke op 20 en 21 juni 2009 plaats vindt op de Veluwe, met start en finish in Ede.
Fall Line 35 is Editors Choice van Backcountry Magazine

Het toonaangevende Amerikaanse skiblad Backcountry Magazine heeft in haar november-uitgave een groot aantal free ride-skirugzakken getest. De uiteindelijke keuze van de redactie viel daarbij op de Eastpak Fall Line 35.

Op Pad: Eastpak al 25 jaar betaalbaar topmerk

Op Pad bestaat alweer sinds medio 1983. In het jubileumnummer (juli 2014) staat een uitgebreid retrospectief van 25 jaar handel en buitensportwandel, waarin technisch redacteur Tjeerd Visser concludeert dat in die kwart eeuw ondanks alle nieuwe draag- en ophangsystemen de ‘belangrijke pionier’ Eastpak de constante factor op het gebied van rugzakken was: “Eastpak is het betaalbare topmerk gebleven.”
En laat dat ene zinnetje nu precies samenvatten wat Eastpak zich ten doel heeft gesteld.
Op Pad 2008-5 pag 105
Cerro Torre volgens Op Pad na 25 jaar nog steeds absolute toprugzak

Op Pad bestaat in 2014 25 jaar en dat geldt toevallig ook voor de trekkingrugzak Eastpak Cerro Torre. In deze kwart eeuw gooide het topmodel van Eastpak hoge ogen in alle grote rugzakkentests van Op Pad. Ook in het vierde nummer van 2014 is dat weer het geval. Vooral het draagcomfort met zware bepakking wordt geroemd. Uit het testrapport:

Schouderbanden: Goed. Tot 20 kg geen enkel probleem.
Heupband: Uitstekend / Goed. Formidabele heupband voor zware lasten.
Pluspunt: Zeer geschikt voor extreme lasten.
Pluspunt: Veel details zonder overkill.
Eindoordeel: De Cerro Torre, die langer bestaat dan de 25 jaar dat Op Pad rugzakken test, is nog altijd een absolute toprugzak die met z’n tijd is meegegaan. Z’n hoge eigengewicht betaalt hij bij zwaardere lasten terug in draagcomfort. De prijs is concurrerend. Niet bedoeld voor lasten onder de 20 kg.
Tophimalayist Tomaz Humar komt naar Nederland

Op 22 juni 2014 komt Tomaz Humar, die wordt gesponsord door Eastpak en Asolo naar de kaderdag van de NKBV om een lezing van zijn avonturen te geven.
NKBV kader kleurt rood in Eastpak ProShell

In juni zal vrijwel het complete bergsportkader van de NKBV prachtig rood kleuren omdat ze in een gecombineerde sponsoractie van Eastpak en Gore-Tex worden voorzien van een signaalrood klimjack van het nieuwe drielaags ProShell.
Eastpak sponsort NSK Sportklimmen

Wederom zal Eastpak de hoofdsponsor zijn van de Eastpak Nederlandse Studentenkampioenschappen Sportklimmen op 7 en 8 juni in Nijmegen. (23-04-2008)
Succesvolle introductie AirZone en CROSSvent

De introductie van de nieuwe collectie Eastpak Airzone en CROSSvent rugzakken verloopt uiterst voorspoedig. Je vindt ze aan de wand van elke goed geassorteerde buitensportspeciaalzaak in de Benelux, waar ze gretig aftrek vinden. De eerste recensies zijn jubelend, vooral uit Duitsland, waar ze inmiddels al belangrijke vermeldingen in de vakpers hebben behaald. Zie Eastpak in de media.
Lange Nederlandse consument blij met Airzone XL

In april 2008 heeft Eastpak Nederland de langste abonnees van de bladen Op Pad en Salt en de langste bezoeker van Hiking-site.nl blij gemaakt met een gratis exemplaar van zijn nieuwe middenmaat rugzak voor lange mensen, de AirZone 28XL. De langste gelukkige werd gemeten op 2 meter en 8 centimeter en zelfs voor deze bovengemiddelde jongeman voldoet de nieuwe rugzak uitstekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *